lørdag 27. februar 2010

Dåpsgave

Ok, litt sjangse er det å legge ut bildene her, ettersom de ikke har fått gaven enda, men mener og tror at de ikke vet om denne bloggen enda, så vi kjører på.

Hadde plan om å scrappe en LO på lerret å gi i dåpsgave, men sleit litt med fantasien og tida. HAdde jo selv navnefest til min helga før, og var rimelig sliten etter all organiseringa, pyntinga og ryddinga.. Vi lagde jo biff stroganoff til 35 gjester, og hadde enda flere til kaffen.

Så dåpen kom, og prosjektet mitt lå fremdeles på "arbeidsplassen". Men under kaffen etter dåpen, ble jeg så facinert av bordpynten, og da jeg dro, stjal jeg med meg noe, pluss en serviett. Og vel hjemme, leita jeg igjennom bildene til jeg fant det bilde hvor presten holder lille Alva Emilie opp for å presantere henne for verden, (litt ala løvenes konge når simba ble født og han blir vist fram for løveflokken hehe)og nå begynte loen og ta form. Tittelen og diktet hadde jeg bestemt meg for på forhånd, så da var det bare å starte arbeidet.. Ble litt knapt med 1 serviett, men det ble da ikke så ille..? Og håndskrifta mi trenger en oppfrisking, skriver ikke akkurat så lekkert!

Også BILDER!!

Photobucket

Noen detaljer:
Diktet Mauren av i. Hagerup. Passer så godt til denne jente som var så liten da hun kom til verden.
Photobucket

Servietten vi hadde på selskapet etter dåpen, og lilla blomster som lå på bordene.
Photobucket

Bildet jeg brukte, og skrifta. Ser det ble ikke de beste bildene av LO'en..
Photobucket

3 kommentarer:

 1. Synes det ble kjempefint jeg Guro <3

  SvarSlett
 2. Takk takk! Den ble godt mottatt idag også. Godt å endelig fått levert den

  SvarSlett
 3. Så fin den ble og flott decoupage og ikke minst minnerikt bilde.
  God helg.

  SvarSlett